Mida peaksin tegema enne, kui oma Connected Baby Camera kasutusest kõrvaldan?
Enne Philips Avent Connected Baby Camera äraandmist või äraviskamist peate tegema tehaseseadete taastamise ja kustutama beebikaamera salvestatud andmed.
Pärast rakendusest lahti ühendamist taastage beebikaamera tehaseseaded. Vajutage sisse-/väljalülitusnuppu 10 sekundit, kui beebikaamera on sisse lülitatud. Beebikaamera taaskäivitub. Märgutuli vilgub roheliselt ja oranžilt. Tehaseseadete taastamine lõpetatakse, kui LED-märgutuli jääb püsivalt roheliselt põlema.
Käesoleval lehel esitatud teave kehtib järgmistele mudelitele:SCD643/26 .