Whisk the egg whites with the icing sugar until very stiff.
Gently fold in the egg yolks, ground hazelnuts, fine breadcrumbs and 1 teaspoon of rum.
Grease and dust ramekins (or a muffin pan for the oven) with breadcrumbs and steam in the HomeCooker at 175°C for about 20 minutes (with 250 ml of water in the pan).
For a perfect result, cover the muffin pan with aluminium foil.
Näpunäide: Serve with whipped cream, ice cream or crème fraiche.
Lingil klõpsates lahkute ametlikult Philips Electronics Ltd. ("Philips") veebisaidilt. Kõik sellel saidil esineda võivad lingid kolmandate osapoolte veebisaitidele on esitatud ainult teie mugavuse huvides ja ei kujuta endast mingil juhul seost ega nendel lingitud veebisaitidel pakutava teabe heakskiitu. Philips ei anna mingeid kinnitusi ega anna mingeid garantiisid mis tahes kolmandate osapoolte veebisaitide või seal sisalduva teabe suhtes.