1 | Kaas | 6 | Toitenupp |
2 | Steriliseerimisotsak | 7 | Soojas hoidmise / sulatamise säte |
3 | Aken | 8 | Beebitoidu soojendamise säte |
4 | Alus | 9 | Steriliseerimine seadistus |
5 | Edenemisnäidik | 10 | Piima koguse määramise säte |
11 | Tangid* |
Seade | Toatemperatuuril piim (22 °C/72 °F) | Külm/külmutatud piim (5 °C/41 °F) |
30 ml / 1 unts | 4:00-4:15 min | 4:00-4:15 min |
60 ml / 2 untsi | 2:45-3:30 min | 4:45-5:30 min |
90 ml / 3 untsi | 3:00-4:00 min | 5:00-6:00 min |
120 ml / 4 untsi | 3:00-4:00 min | 5:00-6:00 min |
150 ml / 5 untsi | 3:00-4:00 min\t | 5:00-6:00 min |
180 ml / 6 untsi | 3:30-4:30 min | 5:30-6:30 min |
210 ml / 7 untsi | 3:30-4:30 min | 5:30-6:30 min |
240 ml / 8 untsi | 5:00-6:00 min | 6:30-7:30 min |
270 ml / 9 untsi | 5:00-6:00 min | 6:30-7:30 min |
300 ml / 10 untsi | 5:15-6:15 min | 6:45-7:45 min |
330 ml / 11 untsi | 5:30-6:30 min | 7:00-8:00 min |
Helitugevus | Kuumutamisaeg |
30 ml / 1 unts | 20–25 min |
60 ml / 2 untsi | 30–35 min |
90 ml / 3 untsi | 35–40 min |
120 ml / 4 untsi | 45–50 min |
150 m/5 untsi | 50–55 min |
180 ml / 6 untsi | 60–65 min |
Piimaanum | Piima algtemperatuur | Piima koguse määramine | Soovituslik seadistus |
Klaas | 22 °C / 72 °F | 1-3 untsi / 30-90 ml | 1 unts / 30 ml |
4-6 untsi / 120-180 ml | 2 untsi / 60 ml | ||
7-8 untsi / 210-240 ml | 4 untsi / 120 ml | ||
5 °C / 40 °F | 1 unts / 30 ml | 1 unts / 30 ml | |
2-6 untsi / 60-180 ml | 2 untsi / 60 ml | ||
7-8 untsi / 210-240 ml | 4 untsi / 120 ml | ||
Plast | 22°C / 72°F või 5°C / 40°F | 1-11 untsi / 30-330 ml | Piima koguse määramise säte |
Silikoon | 22°C / 72°F või 5°C / 40°F | 1-9 untsi / 30-270 ml | Piima koguse määramise säte + 3–4 minutit |
Piima säilituskott | 22°C / 72°F või 5°C / 40°F | 1-6 untsi / 30-180 ml | Soojas hoidmise / sulatamise säte |