|  1  |  Kaas  |  6  |  Toitenupp  | 
|  2  |  Steriliseerimisotsak  |  7  |  Soojas hoidmise / sulatamise säte  | 
|  3  |  Aken  |  8  |  Beebitoidu soojendamise säte  | 
|  4  |  Alus  |  9  |  Steriliseerimine seadistus  | 
|  5  |  Edenemisnäidik  |  10  |  Piima koguse määramise säte  | 
|  11  |  Tangid*  | 
|  Seade  |  Toatemperatuuril piim (22 °C/72 °F)  |  Külm/külmutatud piim (5 °C/41 °F)  | 
|  30 ml / 1 unts  |  4:00-4:15 min  |  4:00-4:15 min  | 
|  60 ml / 2 untsi  |  2:45-3:30 min  |  4:45-5:30 min  | 
|  90 ml / 3 untsi  |  3:00-4:00 min  |  5:00-6:00 min  | 
|  120 ml / 4 untsi  |  3:00-4:00 min  |  5:00-6:00 min  | 
|  150 ml / 5 untsi  |  3:00-4:00 min\t  |  5:00-6:00 min  | 
|  180 ml / 6 untsi  |  3:30-4:30 min  |  5:30-6:30 min  | 
|  210 ml / 7 untsi  |  3:30-4:30 min  |  5:30-6:30 min  | 
|  240 ml / 8 untsi  |  5:00-6:00 min  |  6:30-7:30 min  | 
|  270 ml / 9 untsi  |  5:00-6:00 min  |  6:30-7:30 min  | 
|  300 ml / 10 untsi  |  5:15-6:15 min  |  6:45-7:45 min  | 
|  330 ml / 11 untsi  |  5:30-6:30 min  |  7:00-8:00 min  | 
|  Helitugevus   |  Kuumutamisaeg  | 
|  30 ml / 1 unts  |  20–25 min  | 
|  60 ml / 2 untsi  |  30–35 min  | 
|  90 ml / 3 untsi  |  35–40 min  | 
|  120 ml / 4 untsi  |  45–50 min  | 
|  150 m/5 untsi  |  50–55 min  | 
|  180 ml / 6 untsi  |  60–65 min  | 
|  Piimaanum  |  Piima algtemperatuur  |  Piima koguse määramine  |  Soovituslik seadistus  | 
|  Klaas  |  22 °C  |  1-3 untsi / 30-90 ml  |  1 unts / 30 ml  | 
|  4-6 untsi / 120-180 ml  |  2 untsi / 60 ml  | ||
|  7-8 untsi / 210-240 ml  |  4 untsi / 120 ml  | ||
|  5 °C  |  1 unts / 30 ml  |  1 unts / 30 ml  | |
|  2-6 untsi / 60-180 ml  |  2 untsi / 60 ml  | ||
|  7-8 untsi / 210-240 ml  |  4 untsi / 120 ml  | ||
|  Plast  |  22 °C või 5 °C  |  1-11 untsi / 30-330 ml  |  Piima koguse määramise säte  | 
|  Silikoon  |  22 °C või 5 °C  |  1-9 untsi / 30-270 ml  |  Piima koguse määramise säte + 3–4 minutit  | 
|  Piima säilituskott  |  22 °C või 5 °C  |  1-6 untsi / 30-180 ml  |  Soojas hoidmise / sulatamise säte  |