Barista kätes paistab see lihtne, kuid meie teame, kui keeruline võib olla ise maitsvat barista tasemel kohvi valmistada. Anname Sulle kogu loomingulise sära, et päästa vabaks Sinu sisemine barista, toetades Sind seejuures juhendamise ja tehnoloogiaga!
Alates heledast kuni tumeda röstini – katseta erinevate oasortidega ja avasta oma parim jahvatusaste koos kahekambrilise oamahutiga. Tänu meie ühe ja kahe seinaga filtritele saad valida ühe- või kahekordse espresso vahel.
Tambi barista täpsusega, kasutades roostevabast terasest kalibreeritud tamperit, mis tagab tasakaalustatud espresso jaoks õige tampimissurve. Valmista rikkalik ja ilus kuldpruun espresso tänu meie professionaalsele 58 mm portafiltrile, millesse mahub rohkem kohvipuru.
Saavuta maitserikka espresso jaoks täpne veesurve integreeritud manomeetri abil, mis juhib Sind pruulimise ajal ja annab märku, kui optimaalne rõhk on saavutatud. Väldi espresso haput või kibedat maitset, luues oma baristaloomingut eelinfusiooniga õigel temperatuuril tänu PID-temperatuuriregulaatori ja eelinfusioonifunktsiooni abiga.
Naudi meie täiusliku temperatuuri saavutava piimakannu ja võimsa auruotsiku abil ideaalselt siidise mikrovahu loomise lihtsust. Piimakannu temperatuuririba aitab saavutada õige piimavahu temperatuuri ja luua sametist tekstuuri, et nautida kohvi just nii, nagu Sulle meeldib.
Ühe nupuvajutusega saad nautida erinevaid eelseadistatud jooke – espressost topeltespresso ja americanoni. Sukeldu kohvisortide mitmekesisesse maailma ja valmista oma valitud kohviubadest mistahes kohvijook, kasutades Barista Brew masinat ja selle barista-klassi kvaliteetseid tarvikuid.
Naudi värskelt valmistatud espresso rikkalikku aroomi. Avasta rõõm isevalmistamisest koos Philips Barista Brew espressomasinaga – loodud selleks, et anda tõelistele kohvisõpradele võimalus iga tassiga oma oskusi täiendada.
Video vaatamiseks klõpsa siia.
Tassi hea kohvi valmistamiseks veendu, et kasutad kvaliteetset värskete ubade segu, puhast vett ning et kõik Philips Barista Brew osad oleks põhjalikult puhastatud.
Hea vahu saamiseks soovitame kasutada külmkapitemperatuuril täis- või poolrasvast lehmapiima. Lehmapiim annab üldiselt parimaid tulemusi. Siiski on võimalik kasutada ka taimset piima, näiteks soja-, riisi- või mandlipiima. Sel juhul sõltub tulemus iga piimaliigi valgu- ja rasvasisaldusest.
Pärast pakendi avamist tuleb kohviube hoida tihedalt suletavas läbipaistmatus anumas. Valguse käes hoidmine võib muuta ubade maitset ja aroomi. Samal põhjusel on soovitatav hoida kohviube jahedas ja kuivas kohas, eemal soojusallikatest, nagu köögikapid või -sahtlid.
Poolautomaatses espressomasinas kasutatavate kohviubade sort on maitse, aroomi ja crema moodustumise seisukohalt ülioluline. Värskus, jahvatusastme stabiilsus ja ubade kvaliteet mõjutavad otseselt Sinu espressokoguse kvaliteeti. Parimate tulemuste saavutamiseks on oluline valida espresso jaoks sobivad kvaliteetsed oad.
Espressot ja filtrikohvi ühendab vaid üks: kohviuba. Sellega aga nende sarnasus ka lõpeb. Espresso on kange kohv, mida valmistatakse surudes rõhu all olevat vett läbi väga peeneks jahvatatud kohvipulbri. Tulemuseks on väike tass rikkaliku konsistentsi, mõrkjasmagusa maitsega kohv, mida katab kuldne vahukiht, mida tuntakse itaaliakeelse nimetuse crema all. Espresso meetodil täiuslikuma maitse saamiseks on vaja vähemalt 9-baarist atmosfäärirõhku.
Kohvioad ei ole väga elastsed. Et teha kindlaks, kas Sinu kohvioad on värsked, proovi neid kõval pinnal põrgatada. Kui uba põrkab, ei pruugi oad olla värsked. Teine võimalus, kui kasutad jahvatatud kohvi, on valada teelusikatäis pulbrit veetassi. Kui kohvipulber jääb pinnale ujuma, on see tõenäoliselt värske.
Kaheseinalistel (survestatud) filtritel on sisseehitatud survemehhanismid, mis kompenseerivad jahvatusastme ja tampimise ebaühtlusi, tänu millele on need algajatele lihtsamad kasutada. Üheseinaliste (survestamata) filtrite puhul sõltub kõik vaid jahvatusastmest ja tampimistehnikast, võimaldades paremat kontrolli protsessi üle, kuid nõuavad suuremat täpsust.
Kohvi jaoks piima vahustamine on kunst. Alustuseks keeruta tassi õrnalt, et kreem espressoga seguneks. Pinna laiendamiseks kalluta tassi veidi. Vala keskele vahustatud piima, seejärel kalluta tass järk-järgult tagasi püsti, samal ajal vahtu juurde kallates. Jälgi moodustumas valget täppi, mis on ideaalse vahukoguse märgiks. Jätka valamist, kuni oled saavutanud soovitud vahutaseme.
Video vaatamiseks klõpsa siia.
Video vaatamiseks klõpsa siia.
9-baarist rõhku peetakse espresso valmistamiseks optimaalseks, sest võimaldab eraldada kohviubadest maitseid ja õlisid, minimeerides samal ajal ebasoovitavate kibedate komponentide eraldamist. See rõhutase soodustab ka paksu crema moodustumist, parandades üldist kogemust espressost. Baristade seas laialdaselt kasutatav 9-baarine rõhk on kuldne kesktee piisava maitsete eraldamise ja liigse kibeduse vältimise vahel.
Philips Barista Brew masinaga saad luua mitmesuguseid maitsvaid kohvijooke, sealhulgas klassikalisi jooke nagu Espresso Martini, aga ka kreemjat Cappuccinot ja rikkalikku Americanot. Rohkemate retseptide ja üksikasjalike juhiste saamiseks tutvu HomeID rakendusega, mis pakub laia valikut jookide ideid, et rikastada Sinu kohvikogemust veelgi.
Leidsime {number} toodet, mis on saadaval väljaspool teie riiki ja millele kohalikud kampaaniad ei pruugi kehtida.
Näita tooteidOtsingutulemus: {words} ({number} toodet)
Leidsime te mudeli, aga...
See toode ei ole teie riigis saadaval, kuid leidsime selle teisest riigist
Mudeli tuvastamiseks vaadake tootenumbri kaht viimast numbrit, nt RQ1280/21.
Found your model!
foundation-catalog.se01c-prx-search.search-sub-heading7
foundation-catalog.se01c-prx-search.search-sub-heading8
If this is the correct one, please select it below. Otherwise, search again.
You are about to visit a Philips global content page
ContinueYou are about to visit a Philips global content page
Continue