• 30-päevane tagastusõigus

  •  Tarne 3-4 tööpäeva jooksul

  •  E-pood

Philipsi poolautomaatsed kohvimasinad

 
Philips Barista Brew

Kohvikutasemel kohvi valmistamine kodus muutus just lihtsamaks! Barista stiilis kohvi valmistamine on looming - looming, mis viib järk-järgult maitsva kohvini. Kuid me teame kui raske võib olla üksi suurepärast barista stiilis kohvi valmistada. Philipsi abil saad lõpuks oma sisemise barista välja lasta, selle protsessi keerukuse pärast muretsemata! Soovime keskenduda Sinule, Sinu eelistustele, Sinu tegevustele ja Sinu kohvile. Nüüd koos poolautomaatse espressomasinaga.​

Philipsi poolautomaatne kohvimasin erinevate kohvijookidega

Tutvu​ kogu Philips Barista Brew valikuga

Disainiauhinna 2024 logo

Ühe oamahutiga, must​

Uus!

  • 250 g oamahuti
  • Esmaklassiline kalibreeritud tamper
  • 58mm barista-klassi portafilter
  • Roostevabast terasest piimakann
  • Integreeritud juhtimine ja manomeeter
  • Ühe- ja kahekordne espresso ning americano ühe nupuvajutusega

Ühe oamahutiga, hõbedane​

Uus!

  • 250 g oamahuti
  • Esmaklassiline kalibreeritud tamper
  • 58mm barista-klassi portafilter
  • Täiusliku temperatuuri saavutav piimakann
  • Integreeritud juhtimine ja manomeeter
  • Ühe- ja kahekordne espresso ning americano ühe nupuvajutusega

Kahe oamahutiga, hõbedane​

Müügil 2025. aastal! 

  • 280 g kahekambriline oamahuti
  • Esmaklassiline kalibreeritud tamper
  • 58mm barista-klassi portafilter
  • Täiusliku temperatuuri saavutav piimakann
  • Integreeritud juhtimine ja manomeeter
  • Ühe- ja kahekordne espresso ning americano ühe nupuvajutusega

Tutvu​ kogu Philips Barista Brew valikuga

Disainiauhinna 2024 logo

Ühe oamahutiga, must​

Uus!

  • 250 g oamahuti
  • Esmaklassiline kalibreeritud tamper
  • 58 mm barista-klassi käppfilter
  • Roostevabast terasest piimakann
  • Integreeritud juhtimine ja manomeeter
  • Ühe- ja kahekordne espresso ning americano ühe nupuvajutusega

Ühe oamahutiga, hõbedane​

 

Uus!

  • 250 g oamahuti
  • Esmaklassiline kalibreeritud tamper
  • 58 mm barista-klassi käppfilter
  • Täiusliku temperatuuriga piimakann
  • Integreeritud juhtimine ja manomeeter
  • Ühe- ja kahekordne espresso ning americano ühe nupuvajutusega

Kahe oamahutiga, hõbedane​

Müügil 2025. aastal! 

  • 280 g kahekambriline oamahuti
  • Esmaklassiline kalibreeritud tamper
  • 58 mm barista-klassi käppfilter
  • Täiusliku temperatuuriga piimakann
  • Integreeritud juhtimine ja manomeeter
  • Ühe- ja kahekordne espresso ning americano ühe nupuvajutusega

Näita mulle Philipsi Barista Brew espressomasinat​

„Philips Barista Brew“ espreso aparatas

Kuidas hoiame tasakaalus loovust ja juhendamist?


Barista kätes paistab see lihtne, kuid meie teame, kui keeruline võib olla ise maitsvat barista tasemel kohvi valmistada. Anname Sulle kogu loomingulise sära, et päästa vabaks Sinu sisemine barista, toetades Sind seejuures juhendamise ja tehnoloogiaga! ​

Noor naine valab kohviube Philips Barista Brew kohviubade mahutisse

Vali ja doseeri oma kohv​

Alates heledast kuni tumeda röstini – katseta erinevate oasortidega ja avasta oma parim jahvatusaste koos kahekambrilise oamahutiga.

 

Tänu meie ühe ja kahe seinaga filtritele saad valida ühe- või kahekordse espresso vahel. 

Kohvipulbri pressimine

Kohvitamper​

Tambi barista täpsusega, kasutades roostevabast terasest kalibreeritud tamperit, mis tagab tasakaalustatud espresso jaoks õige tampimissurve.

 

Valmista rikkalik ja ilus kuldpruun espresso tänu meie professionaalsele 58 mm portafiltrile, millesse mahub rohkem kohvipuru.

Valmistage kohv Philips Barista Brew’s

Kohvi valmistamine

Saavuta maitserikka espresso jaoks täpne veesurve integreeritud manomeetri abil, mis juhib Sind pruulimise ajal ja annab märku, kui optimaalne rõhk on saavutatud.

 

Väldi espresso haput või kibedat maitset, luues oma baristaloomingut eelinfusiooniga õigel temperatuuril tänu PID-temperatuuriregulaatori ja eelinfusioonifunktsiooni abiga.

Vahustage piim piimakannus

Piima vahustamine

Naudi meie täiusliku temperatuuri saavutava piimakannu ja võimsa auruotsiku abil ideaalselt siidise mikrovahu loomise lihtsust. 

 

Piimakannu temperatuuririba aitab saavutada õige piimavahu temperatuuri ja luua sametist tekstuuri, et nautida kohvi just nii, nagu Sulle meeldib.

Philips Barista Brew koos erinevate kohvijookidega

Valmista mitmesuguseid kohvijooke

Ühe nupuvajutusega saad nautida erinevaid eelseadistatud jooke – espressost topeltespresso ja americanoni. 

 

Sukeldu kohvisortide mitmekesisesse maailma ja valmista oma valitud kohviubadest mistahes kohvijook, kasutades Barista Brew masinat ja selle barista-klassi kvaliteetseid tarvikuid.

noor naine kohvi joomas

Naudi oma baristaloomingut!

Naudi värskelt valmistatud espresso rikkalikku aroomi. Avasta rõõm isevalmistamisest koos Philips Barista Brew espressomasinaga – loodud selleks, et anda tõelistele kohvisõpradele võimalus iga tassiga oma oskusi täiendada.

Rakendus HomeID

HomeID rakendus

Ava HomeID abil oma kodu tõeline potentsiaal

Leia toiduvalmistamiseks ja kohvi valmistamiseks inspiratsiooni 500+ retsepti ja näpunäite seast.

Lisateave poolautomaatsete espressomasinate kohta

Leia vastuseid korduma kippuvatele küsimustele

Kuidas teha esimest seadistust?

 

Video vaatamiseks klõpsa siia

Millised on hea kohvi valmistamise põhitõed?

 

Tassi hea kohvi valmistamiseks veendu, et kasutad kvaliteetset värskete ubade segu, puhast vett ning et kõik Philips Barista Brew osad oleks põhjalikult puhastatud.

Kuidas saan oma vahustatud piima kvaliteeti parandada?

 

Hea vahu saamiseks soovitame kasutada külmkapitemperatuuril täis- või poolrasvast lehmapiima. Lehmapiim annab üldiselt parimaid tulemusi. Siiski on võimalik kasutada ka taimset piima, näiteks soja-, riisi- või mandlipiima. Sel juhul sõltub tulemus iga piimaliigi valgu- ja rasvasisaldusest.  

Kuidas ma saan oma kohviube värskena hoida?

 

Pärast pakendi avamist tuleb kohviube hoida tihedalt suletavas läbipaistmatus anumas. Valguse käes hoidmine võib muuta ubade maitset ja aroomi. Samal põhjusel on soovitatav hoida kohviube jahedas ja kuivas kohas, eemal soojusallikatest, nagu köögikapid või -sahtlid. 

Kui oluline on kasutatav kohvisort?

 

Poolautomaatses espressomasinas kasutatavate kohviubade sort on maitse, aroomi ja crema moodustumise seisukohalt ülioluline. Värskus, jahvatusastme stabiilsus ja ubade kvaliteet mõjutavad otseselt Sinu espressokoguse kvaliteeti. Parimate tulemuste saavutamiseks on oluline valida espresso jaoks sobivad kvaliteetsed oad. 

Mis on espresso ja mille poolest see erineb filtrikohvist?

 

Espressot ja filtrikohvi ühendab vaid üks: kohviuba. Sellega aga nende sarnasus ka lõpeb. Espresso on kange kohv, mida valmistatakse surudes rõhu all olevat vett läbi väga peeneks jahvatatud kohvipulbri. Tulemuseks on väike tass rikkaliku konsistentsi, mõrkjasmagusa maitsega kohv, mida katab kuldne vahukiht, mida tuntakse itaaliakeelse nimetuse crema all. Espresso meetodil täiuslikuma maitse saamiseks on vaja vähemalt 9-baarist atmosfäärirõhku. 

Kuidas ma tean, kas mu kohv on värske?

 

Kohvioad ei ole väga elastsed. Et teha kindlaks, kas Sinu kohvioad on värsked, proovi neid kõval pinnal põrgatada. Kui uba põrkab, ei pruugi oad olla värsked. Teine võimalus, kui kasutad jahvatatud kohvi, on valada teelusikatäis pulbrit veetassi. Kui kohvipulber jääb pinnale ujuma, on see tõenäoliselt värske.

Mis vahe on kahe- ja ühe seinaga kohvifiltritel?

 

Kaheseinalistel (survestatud) filtritel on sisseehitatud survemehhanismid, mis kompenseerivad jahvatusastme ja tampimise ebaühtlusi, tänu millele on need algajatele lihtsamad kasutada. Üheseinaliste (survestamata) filtrite puhul sõltub kõik vaid jahvatusastmest ja tampimistehnikast, võimaldades paremat kontrolli protsessi üle, kuid nõuavad suuremat täpsust.

Kuidas teha täiuslikku piimavahtu?

 

Kohvi jaoks piima vahustamine on kunst. Alustuseks keeruta tassi õrnalt, et kreem espressoga seguneks. Pinna laiendamiseks kalluta tassi veidi. Vala keskele vahustatud piima, seejärel kalluta tass järk-järgult tagasi püsti, samal ajal vahtu juurde kallates. Jälgi moodustumas valget täppi, mis on ideaalse vahukoguse märgiks. Jätka valamist, kuni oled saavutanud soovitud vahutaseme.

Kuidas kasutada ja soovitused?

 

Video vaatamiseks klõpsa siia

Kuidas puhastada ja hooldada?

 

Video vaatamiseks klõpsa siia

Miks on 9-baarine rõhk valmistamisel võtmetähtsusega?

 

9-baarist rõhku peetakse espresso valmistamiseks optimaalseks, sest võimaldab eraldada kohviubadest maitseid ja õlisid, minimeerides samal ajal ebasoovitavate kibedate komponentide eraldamist. See rõhutase soodustab ka paksu crema moodustumist, parandades üldist kogemust espressost. Baristade seas laialdaselt kasutatav 9-baarine rõhk on kuldne kesktee piisava maitsete eraldamise ja liigse kibeduse vältimise vahel. 

Milliseid kohvijooke saab Philips Barista Brew masinaga valmistada?

 

Philips Barista Brew masinaga saad luua mitmesuguseid maitsvaid kohvijooke, sealhulgas klassikalisi jooke nagu Espresso Martini, aga ka kreemjat Cappuccinot ja rikkalikku Americanot. Rohkemate retseptide ja üksikasjalike juhiste saamiseks tutvu HomeID rakendusega, mis pakub laia valikut jookide ideid, et rikastada Sinu kohvikogemust veelgi.

Mida teised Philips Barista Brew’st arvavad?

Philipsi tugiteenus on siin, palun võtke ühendust

Vajate tuge
vanemate mudelite jaoks?

Telli meie uudiskiri

* Selle välja täitmine on nõutud

Eksklusiivsed kampaaniad ja kupongid

Tooteesitlused

Nõuanded ja nipid

*
Sooviksin saada reklaamkirju – vastavalt oma eelistustele ja tarbimiskäitumisele – Philipsi toodete, teenuste, ürituste ja kampaaniate kohta. Saan uudiskirjast igal ajal hõlpsasti loobuda!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Kohvimasinad:

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Meie saiti saab kõige paremini vaadata Microsoft Edge, Google Chrome või Firefox uusima versiooniga.