Kui kasutate espressomasinat esimest korda, on vesine kohv normaalne, kuna süsteem on alles kohanemas.
Valmistage veel mõned tassid kohvi, et optimeerida kohvi kogust ja jahvatatud kohvi kokkusurutust.
Kui Philipsi/Saeco espressomasin valmistab vesist kohvi, võib sellel olla mitmeid põhjuseid. Tutvuge allpool võimalike põhjuste ja lahendustega.
Kui kasutate espressomasinat esimest korda, on vesine kohv normaalne, kuna süsteem on alles kohanemas.
Valmistage veel mõned tassid kohvi, et optimeerida kohvi kogust ja jahvatatud kohvi kokkusurutust.
Kohvivalmistusmooduli iganädalane loputamine on oluline, kuna must moodul takistab veevoolu ja mõjutab kohvi maitset. Puhastamiseks järgige allolevaid samme või vaadake õppevideot.
On võimalik, et peenema jahvatuse seadistamisel keerati seadistust üle ja jahvatavad kivid on nüüd üksteisele liiga lähedal. Selle tulemusel on jahvatatud kohv liiga peen ja ei ima piisavalt vett.
Probleemi lahendamiseks reguleerige jahvatusseadistust jämedamale jahvatusastmele, keerates kohviubade anumas olevat nuppu suurema numbri poole.
Masina seadistused, nagu lõhna- ja jahvatusseadistus ning tassi maht, võivad mõjutada kohvi kangust. Soovitame reguleerida neid seadistusi.
Kanguse suurendamiseks võite valida kõrgeima lõhnaseadistuse, keskmise tassi mahu ja peenema jahvatuse.
Avage eeljahvatatud kohvi sahtli kaas, et kontrollida, kas see on jahvatatud kohviga ummistunud. Sellisel juhul järgige ummistuse eemaldamiseks allolevaid samme.
Kui ükski nendest lahendustest ei aidanud, siis võtke meiega ühendust.