Koostisosad: - 1 klaas lahjendamata õunamahla - ½ klaasi pruuni suhkrut - 1 tl sidrunimahla - 3–4 vürtsnelki - ¼ tl muskaatpähklit - näputäis kardemoni - ½ tl vanilliekstrakti
Valmistamin: Kallake õunamahl ja suhkur potti. Keetke nõrgal tulel, kuni suhkur on sulanud. Lisage maitseained ja sidrunimahl. Keetke veel umbes 5–10 minutit. Kui siirup on jahtunud, kurnake see läbi tiheda sõela. Kallake siirup lemmiktassi ja valmistage americano. Head nautimist!
Koostisosad:
Valmistamine: Kallake kõrgesse pokaali kookosesiirupit, lisage vahustatud piim ja segage kõik hoolikalt matcha läbi. Lõpuks lisage värskelt valmistatud topeltespresso. Head nautimist!
Koostisosad: - klaasitäit peensuhkrut - ½ klaasi 30% rõõska koort - 80 g võid - ½ tl soola
Valmistamine: 1) Soolakaramelli valmistamiseks kallake suhkur kastruli põhja ja kuumutage keskmisel tulel kuni see hakkab sulama. Segage suhkurt aeg-ajalt, et vältida suhkru põhja kõrbemist. Kui suhkur on täiesti sulanud ja pruunistunud, lisage või ja segage koostisosad hoolikalt läbi kuni moodustab ühtlane mass. Seejärel lisage ettevaatlikult rõõsk koor ja segage kuni tekstuur on ühtlane. Lisage sool ja jätkake segamist, samal ajal umbes minut aega kuumutades. Võtke karamell tulelt ning valage see klaaspurki või mõnda muusse anumasse. Karamelli saab kasutada ka muude magustoitude valmistamiseks. 2) Kui soolakaramell on valmis, laske sellel veidi jahtuda samal ajal vaadates, et karamell jääks vedelasse olekusse. Sulatage tume šokolaad vesivannil või potis nõrgal kuumusel. Kallake sulatatud šokolaad tassi, lisage 2 tl karamelli (soovi korral võib ka rohkem) ning valmistage samasse tassi cappuccino. Kohvi võib kaunistada karamelliga. Enne joomist segage kõik koostisosad hoolikalt läbi. Head nautimist!
Koostisosad:
Valmistamine: Pange oma lemmiktassi põhja sulatatud šokolaadi lisage vaarikasiirupit. Asetage tass kohvimasina alla ning valmistage latte macchiato. Kohvi kaunistamiseks sobib šokolaadivõõp või sulatatud šokolaad. Head nautimist!
Koostisosad:
Valmistamine: 1) Kuumutage väikeses potis piim kuivatatud roosi kroonlehtedega, keetke umbes 8–10 minutit. Lülitage pliit välja, katke pott kaanega ja jätke 10 minutiks seisma. Eraldage kroonlehed, kurnates piim läbi sõela. 2) Kallake roosipiim piimaanumasse ja valmistage latte macchiato. Kui teile meeldib magus kohv, siis lisage teelusikatäis mett. Joogi valmistamiseks piisab kahest või kolmest roosi kroonlehest. Head nautimist!
Koostisosad:
Valmistamine: 1) Valage piim, kuivatatud lavendel, mesi ja vanilliekstrakt väikesesse potti ning kuumutage segu umbes 60 kraadini. Selle temperatuuri saavutamisel keetke tasasel tulel umbes 2–3 minutit. Lülitage pliit välja, katke pott kaanega ja jätke see 10 minutiks seisma. Jahutage ja asetage külmikusse. 2) Täitke ligi ¾ kõrgest klaasist jääkuubikutega ja valmistage otse jääkuubikutele topeltespresso. Valage lavendlipiim läbi tiheda sõela joogi peale. Head nautimist!
Koostisosad: - 500 ml 30% rõõska koort - 10 ruutu valget šokolaadi
Valmistamine: 1) Valge šokolaadi vahu retsept: sulatage šokolaad veevannil koos 100 ml vahukoorega, kuumutades segu seni, kuni šokolaad sulab, seejärel segage koostisosad korralikult läbi. Jätke jahtuma. Vahustage mikseris ülejäänud rõõsk koor (400 ml) tihedaks vahuks. Lisage see lusikakaupa jahtunud valgele šokolaadile ja segage hoolikalt. 2) Asetage tassi või väiksemasse klaasi ploomikeedist (oluline, et see oleks hõõrutud ühtlaseks massiks). Tõstke keedisele valge šokolaadi vahtu ja valmistage veidi suurema koguse veega ristretto. Head nautimist!
You are about to visit a Philips global content page
Continue