1

Sidrunirisotto mereandidega

Sidrunirisotto mereandidega

Portsjoneid 4

Koostisained

  • 600 g mereandide segu
  • 1 sidrun
  • ½ tl soola
  • 300 g arborio riisi
  • ½ kl kuiva valget veini
  • 1 küüslauguküüs
  • ½ punast sibulat
  • 30 g võid
  • 1 l puljongit

Juhised

  • Haki peeneks sibul ja küüslauk. Riivi peenriiviga sidruni koor.
  • Lülita MENU nupu abil sisse FRY režiim ja reguleeri aeg 15 minuti peale.
  • Sulata MULTICOOKERi katlas või ja prae selles sibulad kuni need muutuvad kollaseks. See võtab aega umbes 5 minutit.
  • Seejärel lisa peeneks hakitud küüslauk ja riis. Prae ka need läbi kogu aeg segades, kuni need muutuvad läbipaistvaks. See võtab aega umbes 2–3 minutit.
  • Vali MENU nupu abil RISOTTO programm. Lisa riisile vein ja lase sellel ära aurustuda.
  • Kui vein on aurustunud, lisa 1/3 puljongist ning sega. Pane kaas kinni.
  • 10 minuti pärast lisa veel 1/3 puljongist, sega ja pane kaas kinni.
  • Korda sama 10 minuti pärast ning lisa mereannid. Pane kaas kinni ja kuumuta veel 15 minutit.
  • Enne serveerimist sega sisse sidrunikoor.
  • Pärast programmi lõppu võta masin vooluvõrgust välja.
Sidrunirisotto mereandidega | Philips

Tellige meie uudiskiri ja saage 10% allahindlust kõikidelt Philipsi toodetelt!

Aitäh, et tellisite meie uudiskirja!

Vabandame, uudiskirja tellimine ei õnnestunud. Proovige hiljem uuesti.

Philips väärtustab ja austab teie privaatsust. Palun tutvuge lisateabe saamiseks meie privaatsusavaldusega.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Meie saiti saab kõige paremini vaadata Microsoft Edge, Google Chrome või Firefox uusima versiooniga.