1
Tooted

Sidrunirisotto mereandidega

Sidrunirisotto mereandidega

Portsjoneid 4,

Koostisained

  • 600 g mereandide segu
  • 1 sidrun
  • ½ tl soola
  • 300 g arborio riisi
  • ½ kl kuiva valget veini
  • 1 küüslauguküüs
  • ½ punast sibulat
  • 30 g võid
  • 1 l puljongit

Juhised

  • Haki peeneks sibul ja küüslauk. Riivi peenriiviga sidruni koor.
  • Lülita MENU nupu abil sisse FRY režiim ja reguleeri aeg 15 minuti peale.
  • Sulata MULTICOOKERi katlas või ja prae selles sibulad kuni need muutuvad kollaseks. See võtab aega umbes 5 minutit.
  • Seejärel lisa peeneks hakitud küüslauk ja riis. Prae ka need läbi kogu aeg segades, kuni need muutuvad läbipaistvaks. See võtab aega umbes 2–3 minutit.
  • Vali MENU nupu abil RISOTTO programm. Lisa riisile vein ja lase sellel ära aurustuda.
  • Kui vein on aurustunud, lisa 1/3 puljongist ning sega. Pane kaas kinni.
  • 10 minuti pärast lisa veel 1/3 puljongist, sega ja pane kaas kinni.
  • Korda sama 10 minuti pärast ning lisa mereannid. Pane kaas kinni ja kuumuta veel 15 minutit.
  • Enne serveerimist sega sisse sidrunikoor.
  • Pärast programmi lõppu võta masin vooluvõrgust välja.
Sidrunirisotto mereandidega