Enne valmistamist loputa ja puhasta merekarbid. Haki peeneks küüslauk, till, sibul ja tšilli. Lõika punane paprika ribadeks.
Vali MENU nupu abil FRY režiim ja reguleeri COOKING TIME nupu abil aeg 5 minuti peale. Sulata katlas või ja prae sibul, kuni see muutub kollaseks.
Lisa katlasse küüslauk, tšilli, paprika ja tüümianivarred ning valge pipar. Vali MENU nupu abil FRY programm ja reguleeri COOKING TIME nupu abil aeg 10 minuti peale.
Lisa katlasse valge vein ja merekarbid ning pane kaas kinni. Jätka hautamist umbes 5 minutit, kuni kõik merekarbid on avanenud. Seejärel katkesta programm, vajuta CANCEL ning vali KEEP WARM režiim.
Pärast programmi lõppu võta masin vooluvõrgust välja.
Merekarbid, mis ei avane, ei ole söömiseks kõlbulikud ning need tuleb ära visata.
Serveeri merekarbid koos värske baguette'iga ja sidruniviiludega.
Lingil klõpsates lahkute ametlikult Philips Electronics Ltd. ("Philips") veebisaidilt. Kõik sellel saidil esineda võivad lingid kolmandate osapoolte veebisaitidele on esitatud ainult teie mugavuse huvides ja ei kujuta endast mingil juhul seost ega nendel lingitud veebisaitidel pakutava teabe heakskiitu. Philips ei anna mingeid kinnitusi ega anna mingeid garantiisid mis tahes kolmandate osapoolte veebisaitide või seal sisalduva teabe suhtes.