Merekarbid valges veinis

Merekarbid valges veinis

Portsjoneid 4

Koostisained

  • 1 kg värskeid merekarpe
  • 2 küüslauguküünt
  • ½ värsket tšillit
  • 1 sidrun
  • 1 punane paprika
  • Kimp tilli
  • 5 tüümianivart
  • ¼ tl valget pipart
  • 1 kollane sibul
  • 200 ml valget veini
  • 50 g võid

Juhised

  • Enne valmistamist loputa ja puhasta merekarbid. Haki peeneks küüslauk, till, sibul ja tšilli. Lõika punane paprika ribadeks.
  • Vali MENU nupu abil FRY režiim ja reguleeri COOKING TIME nupu abil aeg 5 minuti peale. Sulata katlas või ja prae sibul, kuni see muutub kollaseks.
  • Lisa katlasse küüslauk, tšilli, paprika ja tüümianivarred ning valge pipar. Vali MENU nupu abil FRY programm ja reguleeri COOKING TIME nupu abil aeg 10 minuti peale.
  • Lisa katlasse valge vein ja merekarbid ning pane kaas kinni. Jätka hautamist umbes 5 minutit, kuni kõik merekarbid on avanenud. Seejärel katkesta programm, vajuta CANCEL ning vali KEEP WARM režiim.
  • Pärast programmi lõppu võta masin vooluvõrgust välja.
  • Merekarbid, mis ei avane, ei ole söömiseks kõlbulikud ning need tuleb ära visata.
  • Serveeri merekarbid koos värske baguette'iga ja sidruniviiludega.
Merekarbid valges veinis | Philips

Telli meie uudiskiri

* Selle välja täitmine on nõutud

Eksklusiivsed kampaaniad ja kupongid

Tooteesitlused

Nõuanded ja nipid

*

* Soovin saada minu eelistustel ja käitumisel põhinevaid reklaamteateid Philipsi toodete, teenuste, ürituste ja kampaaniate kohta. Ma saan tellimusest igal ajal hõlpsasti loobuda!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Meie saiti saab kõige paremini vaadata Microsoft Edge, Google Chrome või Firefox uusima versiooniga.