1

Merekarbid valges veinis

Merekarbid valges veinis

Portsjoneid 4

Koostisained

  • 1 kg värskeid merekarpe
  • 2 küüslauguküünt
  • ½ värsket tšillit
  • 1 sidrun
  • 1 punane paprika
  • Kimp tilli
  • 5 tüümianivart
  • ¼ tl valget pipart
  • 1 kollane sibul
  • 200 ml valget veini
  • 50 g võid

Juhised

  • Enne valmistamist loputa ja puhasta merekarbid. Haki peeneks küüslauk, till, sibul ja tšilli. Lõika punane paprika ribadeks.
  • Vali MENU nupu abil FRY režiim ja reguleeri COOKING TIME nupu abil aeg 5 minuti peale. Sulata katlas või ja prae sibul, kuni see muutub kollaseks.
  • Lisa katlasse küüslauk, tšilli, paprika ja tüümianivarred ning valge pipar. Vali MENU nupu abil FRY programm ja reguleeri COOKING TIME nupu abil aeg 10 minuti peale.
  • Lisa katlasse valge vein ja merekarbid ning pane kaas kinni. Jätka hautamist umbes 5 minutit, kuni kõik merekarbid on avanenud. Seejärel katkesta programm, vajuta CANCEL ning vali KEEP WARM režiim.
  • Pärast programmi lõppu võta masin vooluvõrgust välja.
  • Merekarbid, mis ei avane, ei ole söömiseks kõlbulikud ning need tuleb ära visata.
  • Serveeri merekarbid koos värske baguette'iga ja sidruniviiludega.
Merekarbid valges veinis | Philips

Tellige meie uudiskiri ja saage 10% allahindlust kõikidelt Philipsi toodetelt!

Aitäh, et tellisite meie uudiskirja!

Vabandame, uudiskirja tellimine ei õnnestunud. Proovige hiljem uuesti.

Philips väärtustab ja austab teie privaatsust. Palun tutvuge lisateabe saamiseks meie privaatsusavaldusega.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Meie saiti saab kõige paremini vaadata Microsoft Edge, Google Chrome või Firefox uusima versiooniga.