1

Lõhe sinepi ja apelsinidega

Lõhe sinepi ja apelsinidega

Portsjoneid 4

Koostisained

  • 500 g lõhefileed
  • 2 tüümianivart
  • 2 tl inglise või prantsuse sinepit
  • 1 apelsin
  • 1 tl võid
  • 4 tillivart (koos vartega)
  • 1 tl mett
  • Maitse järgi soola
  • Maitse järgi sidrunipipart
  • 1 spl oliiviõli

Juhised

  • Soola lõhe ja eralda luud.
  • Vali MENU nupu abil FRY režiim 15 minutiks. Kuumuta katlas õli, lisa tilli- ja tüümianivarred, aseta nende peale lõhefilee kalanahk allpool.
  • Iga lõhetüki peale pane sinepit, mett ning pritsi need üle poole apelsinimahlaga.
  • Pane kaas kinni ja lase lõhel programmi lõpuni küpseda. Kui maitseb natuke toores lõhe, võib programmi katkestada 10 minuti pärast, vajutades CANCEL nuppu. Nii on lõhe kergelt küpsetatud ja mahlane.
  • Enne serveerimist pritsi lõhe üle ülejäänud poole apelsinimahlaga ning puista üle sidrunipipraga.
  • Pärast programmi lõppu võta masin vooluvõrgust välja.
Lõhe sinepi ja apelsinidega | Philips

Tellige meie uudiskiri ja saage 10% allahindlust kõikidelt Philipsi toodetelt!

Aitäh, et tellisite meie uudiskirja!

Vabandame, uudiskirja tellimine ei õnnestunud. Proovige hiljem uuesti.

Philips väärtustab ja austab teie privaatsust. Palun tutvuge lisateabe saamiseks meie privaatsusavaldusega.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Meie saiti saab kõige paremini vaadata Microsoft Edge, Google Chrome või Firefox uusima versiooniga.