Lõhe sinepi ja apelsinidega

Lõhe sinepi ja apelsinidega

Portsjoneid 4

Koostisained

  • 500 g lõhefileed
  • 2 tüümianivart
  • 2 tl inglise või prantsuse sinepit
  • 1 apelsin
  • 1 tl võid
  • 4 tillivart (koos vartega)
  • 1 tl mett
  • Maitse järgi soola
  • Maitse järgi sidrunipipart
  • 1 spl oliiviõli

Juhised

  • Soola lõhe ja eralda luud.
  • Vali MENU nupu abil FRY režiim 15 minutiks. Kuumuta katlas õli, lisa tilli- ja tüümianivarred, aseta nende peale lõhefilee kalanahk allpool.
  • Iga lõhetüki peale pane sinepit, mett ning pritsi need üle poole apelsinimahlaga.
  • Pane kaas kinni ja lase lõhel programmi lõpuni küpseda. Kui maitseb natuke toores lõhe, võib programmi katkestada 10 minuti pärast, vajutades CANCEL nuppu. Nii on lõhe kergelt küpsetatud ja mahlane.
  • Enne serveerimist pritsi lõhe üle ülejäänud poole apelsinimahlaga ning puista üle sidrunipipraga.
  • Pärast programmi lõppu võta masin vooluvõrgust välja.
Lõhe sinepi ja apelsinidega | Philips

Telli meie uudiskiri

* Selle välja täitmine on nõutud

Eksklusiivsed kampaaniad ja kupongid

Tooteesitlused

Nõuanded ja nipid

*

* Soovin saada minu eelistustel ja käitumisel põhinevaid reklaamteateid Philipsi toodete, teenuste, ürituste ja kampaaniate kohta. Ma saan tellimusest igal ajal hõlpsasti loobuda!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Meie saiti saab kõige paremini vaadata Microsoft Edge, Google Chrome või Firefox uusima versiooniga.