1

Sealiha ananassiga

Portsjoneid 6

Koostisained

  • 800 g sealiha kaelakarbonaadi
  • 3 spl inglise sinepit
  • 6 värsket või konserveeritud ananassirõngast
  • 2 spl mett
  • 1 tl kuiva ingveripulbrit või värsket riivitud ingverit
  • 1 sidrun
  • 1 kl vett
  • Maitse järgi soola

Juhised

  • Pigista välja sidruni mahl. Lõika sealiha paksemateks tükkideks ja marineeri tükid sinepis, mees ja sidrunimahlas. Lisa ingver. Kui sidrunit ei ole, võib selle asendada heleda äädikaga.
  • Määri MULTICOOKERi katel kokku 1 spl oliivõliga. Vali MENU nupu abil FRY režiim ja reguleeri COOKING TIME nupu abil aeg 10 minuti peale. Prae sealiha kergelt mõlemalt poolt.
  • Kui FRY programm on lõppenud, lülita MENU nupu abil sisse ROAST režiim ja reguleeri COOKING TIME nupu abil aeg 45 minuti peale. Reguleeri TEMPERATURE nupu abil kuumus 150 kraadi peale. Lisa katlasse marinaad, 1 kl vett, ananass ja jätka hautamist programmi lõpuni.
  • Pärast valmistamisprogrammi lõppu võta masin vooluvõrgust välja.
Sealiha ananassiga

Tellige meie uudiskiri ja saage 10% allahindlust kõikidelt Philipsi toodetelt!

Aitäh, et tellisite meie uudiskirja!

Vabandame, uudiskirja tellimine ei õnnestunud. Proovige hiljem uuesti.

Philips väärtustab ja austab teie privaatsust. Palun tutvuge lisateabe saamiseks meie privaatsusavaldusega.

Meie saiti saab kõige paremini vaadata Microsoft Edge, Google Chrome või Firefox uusima versiooniga.