1
Tooted

Pikkpoiss pistaatsiapähklitega

Pikkpoiss pistaatsiapähklitega

Portsjoneid 4,

Koostisained

  • 500 g kalkunihakkliha
  • 1 keskmise suurusega suvikõrvits
  • 1/3 tl sidrunipipart
  • Koorteta magedaid pistaatsiapähkleid
  • 2 spl oliiviõli
  • 100 g mozzarella juustu
  • ½ tl soola
  • 4 värske tüümiani vart

Juhised

  • Pese suvikõrvits ja riivi see jämeda riiviga. Maitsesta natukese soolaga ja lase seista, et eralduks liigne vedelik. Pigista mõne aja pärast kätega suvikõrvitsast liigne vedelik välja.
  • Sega hakkliha suvikõrvitsa, sidrunipipra, pistaatsiapähklite, oliivõli ja soolaga. Lisa ka tüümianivarred.
  • Määri MULTICOOKERi katel kokku 1 spl oliivõliga. Tee lihast suurem pall, mille keskele aseta mozzarellatükk.
  • Vali MENU nupu abil FRY programm ja reguleeri COOKING TIME nupu abil aeg 10 minuti peale.
  • Kui programm on lõppenud, vali MENU nupu abil BAKE programm ja reguleeri COOKING TIME nupu abil programmiaeg 1 tunni peale.
  • Kui programm on lõppenud, võta liha ettevaatlikult MULTICOOKERi katlast välja ning masin võta vooluvõrgust välja.
Pikkpoiss pistaatsiapähklitega