1

Pikkpoiss pistaatsiapähklitega

Pikkpoiss pistaatsiapähklitega

Portsjoneid 4

Koostisained

  • 500 g kalkunihakkliha
  • 1 keskmise suurusega suvikõrvits
  • 1/3 tl sidrunipipart
  • Koorteta magedaid pistaatsiapähkleid
  • 2 spl oliiviõli
  • 100 g mozzarella juustu
  • ½ tl soola
  • 4 värske tüümiani vart

Juhised

  • Pese suvikõrvits ja riivi see jämeda riiviga. Maitsesta natukese soolaga ja lase seista, et eralduks liigne vedelik. Pigista mõne aja pärast kätega suvikõrvitsast liigne vedelik välja.
  • Sega hakkliha suvikõrvitsa, sidrunipipra, pistaatsiapähklite, oliivõli ja soolaga. Lisa ka tüümianivarred.
  • Määri MULTICOOKERi katel kokku 1 spl oliivõliga. Tee lihast suurem pall, mille keskele aseta mozzarellatükk.
  • Vali MENU nupu abil FRY programm ja reguleeri COOKING TIME nupu abil aeg 10 minuti peale.
  • Kui programm on lõppenud, vali MENU nupu abil BAKE programm ja reguleeri COOKING TIME nupu abil programmiaeg 1 tunni peale.
  • Kui programm on lõppenud, võta liha ettevaatlikult MULTICOOKERi katlast välja ning masin võta vooluvõrgust välja.
Pikkpoiss pistaatsiapähklitega | Philips

Tellige meie uudiskiri ja saage 10% allahindlust kõikidelt Philipsi toodetelt!

Aitäh, et tellisite meie uudiskirja!

Vabandame, uudiskirja tellimine ei õnnestunud. Proovige hiljem uuesti.

Philips väärtustab ja austab teie privaatsust. Palun tutvuge lisateabe saamiseks meie privaatsusavaldusega.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Meie saiti saab kõige paremini vaadata Microsoft Edge, Google Chrome või Firefox uusima versiooniga.