1
Tooted

Rohelise pesto leib

Rohelise pesto leib

Portsjoneid 4

Koostisained

  • 500 g täisterajahu
  • 1,5 tl kuivpärmi
  • 330 ml sooja vett
  • 3–4 spl pestot
  • 3 spl oliiviõli
  • 1 tl suhkrut
  • ½ tl soola

Juhised

  • Sega suures kausis vesi, pärm ja suhkur. Lase segul 10 minutit seista.
  • Lisa segule ½ tl soola, 3 spl oliivõli ja jahu. Sega kõik korralikult läbi ning sõtku tainast kätega.
  • Määri kauss kergelt õliga kokku ja aseta sinna tainas. Aseta kauss sooja kohta, kata käterätikuga ja lase tainal kerkida umbes 1 tund.
  • Kata MULTICOOKERi katel seestpoolt küpsetuspaberiga ja puista see üle vähese jahuga. Aseta leivatainas ettevaatlikult MULTICOOKERi katlasse ja lase selles seista veel 20 minutit.
  • Pane MUTLICOOKERi kaas kinni ja ava ventilatsiooniava. Vajuta MENU nuppu ja vali BAKE programm. Reguleeri COOKING TIME nupuga aeg 2 tunni peale. Vajuta START nuppu.
  • Pärast valmistamisprogrammi lõppu võta leib ettevaatlikult katlast välja ja lase sellel jahtuda.
  • Pärast programmi lõppu võta masin vooluvõrgust välja.
Rohelise pesto leib