1
Tooted

Tomatisupp türgi herneste ja kõrvitsaseemnetega

Tomatisupp türgi herneste ja kõrvitsaseemnetega

Portsjoneid 6,

Koostisained

  • 400 g konserveeritud või keedetud türgi herneid
  • 1,5 l vett
  • 1 tl kuivatatud tüümiani
  • 2 küüslauguküünt
  • 100 ml kookospähklipiima
  • ½ tl soola
  • 2 spl kõrvitsaseemneid

Juhised

  • Riivi porgandid, lõika tomatid väikesteks tükkideks, riivi peenriiviga või tsitruseliste riiviga 1 apelsini koor.
  • Määri MULTICOOKERi katel kokku 1 spl oliivõliga. Aseta sellesse riivitud porgandid, tüümian, küüslauguküüned ja jahvatatud kaneel. Vajuta MENU nuppu ja vali FRY programm. Reguleeri COOKING TIME nupuga aeg 5 minuti peale. Vajuta START nuppu. Prae kergelt segades.
  • Kui programmi aeg saab täis, pane katlasse 2 kaneelikoort, lisa vesi ja seadista katel BOIL režiimi, vajutades MENU nuppu ja valides BOIL. Reguleeri COOKING TIME nupuga aeg 20 minuti peale. Pane kaas kinni ja vajuta START nuppu.
  • 10 minuti pärast võta katlast ettevaatlikult kaneelikoored välja ja lisa tomatid ning pool apelsinikoorest. Pane kaas kinni.
  • Kui programm on lõppenud, püreesta kogu katlas olev vedelik ühtlaseks massiks, lisa kookospähklipiim, sool, ülejäänud apelsinikoor ja türgi herned. Sega kõik läbi. Vali STEW programm ja reguleeri taimer 10 minuti peale. Serveeri suppi kuumalt, puistates selle üle kõrvitsaseemnetega. Soovi korral võib lisada värske basiiliku lehti.
  • Kui programm on lõppenud, lülitub MULTICOOKERi soojuse säilitamise funktsioon KEEP WARM automaatselt sisse.
  • Pärast programmi lõppu võta masin vooluvõrgust välja.
Tomatisupp türgi herneste ja kõrvitsaseemnetega