1

Ricotta juustupallid basiilikuga

Eelroog - 20 portsjonit

Portsjoneid : 20 inimesele, Valmistamisaeg : 15 min, Küpsetusaeg : 16 min

Koostisained

  • 250 g ricotta juustu
  • 2 spl jahu
  • 1 muna (eraldatud)
  • Värskelt jahvatatud pipart
  • 15 g värsket basiilikut, peeneks hakitud
  • 1 spl värsket murulauku, peenestatud
  • 3 viilu saia

Juhised

  • Segage ricotta juust kausis jahu, munakollase, 1 tl soola ja värskelt jahvatatud pipraga. Segage segu läbi hakitud basiiliku, murulaugu ja riivitud apelsinikoorega.
  • Jagage segu 20 võrdseks osaks ja vormige märgade kätega pallikesteks. Laske pallidel mõnda aega seista.
  • Jahvatage saiaviilud köögikombainiga peeneks ja segage oliiviõliga. Valage segu sügavasse nõusse. Vahustage munavalge teises kausis.
  • Kuumutage AirFryer temperatuurini 200 ° C.
  • Kastke ricotta pallid ettevaatlikult munavalgesse ja seejärel saiapuru sisse.
  • Pange 10 palli korvi ja libistage korv AirFryerisse. Seadistage taimer 8 minutile. Küpsetage pallid kuldpruuniks. Küpsetage ülejäänud pallid samal viisil.
  • Serveerige ricotta juustupallid vaagnal.
Ricotta juustupallid basiilikuga | Philips

Tellige meie uudiskiri ja saage 10% allahindlust kõikidelt Philipsi toodetelt!

Aitäh, et tellisite meie uudiskirja!

Vabandame, uudiskirja tellimine ei õnnestunud. Proovige hiljem uuesti.

Philips väärtustab ja austab teie privaatsust. Palun tutvuge lisateabe saamiseks meie privaatsusavaldusega.

Meie saiti saab kõige paremini vaadata Microsoft Edge, Google Chrome või Firefox uusima versiooniga.