HR3752/00
Hoidke smuutid pika päeva vältel värskena*
Meie vaakumblenderiga saate terve päeva tervislikku smuutit nautida. Teel olles saate blenderiga kaasa võtta tervislikke jooke, mis püsivad sama värske ja maitsvana kui valmistamise hetkel. Seda kõike tänu Philipsi võimsale vaakumblenderdamise tehnoloogiale.
Vaadake kõiki eeliseidKahjuks pole see toode enam saadaval
Kui vastate meditsiiniseadmete käibemaksu vabastuse tingimustele, siis kasutage seda selle tootega. Käibemaks arvatakse maha ülal kuvatud hinnast. Lisateavet leiate oma ostukorvist.
Valige 3 programmi vahel: smuuti vaakumblenderdamine, impulssprogramm, jää purustamine. Saate valmistada ükskõik millise smuuti.
Tritaankann on valmistatud kopolüestrist ja see on klaaskannust kergem. Kann ei lõhna ja selle pinnale ei teki plekke. Ideaalne keskkond teie lemmiksmuutile.
Kerge segamine pehmete puuviljade puhul ja jõuline segamine tahkemate puu- ja juurviljade puhul. Käsitsirežiimis saate kiiruse ise valida.
1400 W mootor segab puu- ja juurvilju paremini.
Smuuti koostisosade paremaks segamiseks töötasime välja ProBlend 6 3D tehnoloogia – nii vabastatakse puu- ja juurviljadest ning pähklitest rohkem toitaineid, mis saavad kehas hästi imenduda.
35 000 P/MIN tagab suurepärase segamistulemuse ja veelgi tervislikumad smuutid
Kõik meie Philipsi kannmikseri eemaldatavad osad on nõudepesumasinakindlad – v.a lõiketera, mille saab lihtsasti puhtaks loputada. Vajaduse korral saab aluse puhtaks pühkida.
Lõiketerade puhastamiseks eemaldage terad blenderist ja loputage neid. Lõiketerade teravuse tagamiseks ei tohi neid pesta nõudepesumasinas.
Eelseadistatud programmid ühe vajutusega, sh vaakumblenderdamine, jää purustamine ja vaakum- ja smuuti blenderdamine
Meie kannmikseritele kehtib 2-aastane ülemaailmne garantii – garanteerime pikaaegse kvaliteedi ja töökindluse.
Vaakumtehnoloogia imeb enne blenderdamist kannust hapniku välja. Tulemusi on näha valmissegus: vähem mulle, vähem vahtu, vähem mahla eraldumist. Smuuti püsib kauem värske.
Päritoluriik
Tarvikud
Tehnilised andmed
Disain
Üldised andmed
Viimistlus
Teenindus
Jätkusuutlikkus