1
Tooted

Aprikoosi ja põldmarja purukook

Aprikoosi ja põldmarja purukook | Philips

Portsjoneid : 4 inimesele, Valmistamisaeg : 10 minutit, Küpsetusaeg : 20 minutit

Koostisained

  • 250 g värskeid aprikoose
  • 75 g suhkrut
  • 100 g värskeid põldmarju
  • 1 tl sidruni mahla
  • 100 g jahu
  • 50 g külma võid, tükeldatuna
  • Madal, ümar koogivorm, läbimõõduga 16 cm

Juhised

  • Kuumutage Airfryer temperatuurini 200 ° C.
  • Aprikoosid lõigake pooleks ja eemaldage kivid. Lõikgake aprikoosid kuubikuteks ja segage need kausis sidrunimahla ja 25 g suhkruga.
  • Määrige koogivorm ja laotage puuviljasegu koogivormi.
  • Segage kausis näputäis soola, ülejäänud suhkur, või ja 1 spl külma vett, kuni see on enam-vähem ühtlane ning muutke see sõrmeotste abil puruseks seguks.
  • Asetage segu ühtlaselt puuviljadele ja tasandage kergelt pealmist kihti.
  • Asetage koogivorm Airfryeri korvi ja libistage korv Airfryerisse. Seadistage taimer 20 minutile ja küpsetage kook kuldpruuniks. Serveerige purukooki kuumalt, leigelt või külmalt jäätise, vahukoore või vanillikastmega.
  • NIPP: Õunad, pirnid, mangod ja virsikud sobivad ka purukoogi valmistamiseks ning need on maitsvad koos vaarikate, mustikate või värskete jõhvikatega.
Aprikoosi ja põldmarja purukook | Philips