Ricotta juustupallid basiilikuga

Eelroog - 20 portsjonit

Portsjoneid : 20 inimesele, Valmistamisaeg : 15 min, Küpsetusaeg : 16 min

Koostisained

  • 250 g ricotta juustu
  • 2 spl jahu
  • 1 muna (eraldatud)
  • Värskelt jahvatatud pipart
  • 15 g värsket basiilikut, peeneks hakitud
  • 1 spl värsket murulauku, peenestatud
  • 3 viilu saia

Juhised

  • Segage ricotta juust kausis jahu, munakollase, 1 tl soola ja värskelt jahvatatud pipraga. Segage segu läbi hakitud basiiliku, murulaugu ja riivitud apelsinikoorega.
  • Jagage segu 20 võrdseks osaks ja vormige märgade kätega pallikesteks. Laske pallidel mõnda aega seista.
  • Jahvatage saiaviilud köögikombainiga peeneks ja segage oliiviõliga. Valage segu sügavasse nõusse. Vahustage munavalge teises kausis.
  • Kuumutage AirFryer temperatuurini 200 ° C.
  • Kastke ricotta pallid ettevaatlikult munavalgesse ja seejärel saiapuru sisse.
  • Pange 10 palli korvi ja libistage korv AirFryerisse. Seadistage taimer 8 minutile. Küpsetage pallid kuldpruuniks. Küpsetage ülejäänud pallid samal viisil.
  • Serveerige ricotta juustupallid vaagnal.
Ricotta juustupallid basiilikuga | Philips

Telli meie uudiskiri

* Selle välja täitmine on nõutud

Eksklusiivsed kampaaniad ja kupongid

Tooteesitlused

Nõuanded ja nipid

*

* Soovin saada minu eelistustel ja käitumisel põhinevaid reklaamteateid Philipsi toodete, teenuste, ürituste ja kampaaniate kohta. Ma saan tellimusest igal ajal hõlpsasti loobuda!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Meie saiti saab kõige paremini vaadata Microsoft Edge, Google Chrome või Firefox uusima versiooniga.