Kokteil, mis on saanud oma nime 18. sajandil elanud mereröövli järgi ja mis rõõmustab teie südant.
KOOSTISAINED
• 1 espresso
• 3 cl vana rummi (Rhum Vieux)
• 2 cl Gallianot
• 1 tl demerara suhkrut
• 2 cl koort
• Segage kõik koostisained (v.a koor) klaasis kokku
• Valage koor aeglaselt tagurpidi hoitava kuumutatud lusika pealt klaasi, toetades lusikat klaasi servale - nii jääb koor
joogi peale hõljuma
• Selleks, et koor jääks joogi pinnale hõljuma, on vaja valamist võib-olla natuke harjutada.
NÕUANNE! Andke joogile natuke särtsu juurde, lisades sellele eriti vana AOC Martinique Rhum Agricole'i, mis on valmistatud suhkruroomahlast.
Näita kõiki kohvimasinaid, millega saab valmistada espressot