air

Philipsi õhupuhastaja töötamise põhimõtted

Täiustatud mitmekihiline filtreerimine

 

Kolmekihiline filter eemaldab tõhusalt 99,97% ülipeentest osakestest, sealhulgas viirused, kahjulikud saasteained, PM 2,5, aerosoolid, siseruumide allergeenid, näiteks tolmulestad, lemmikloomade kõõm või õietolm, hallistusseente eosed, kahjulikud gaasid ja ebameeldivad lõhnad.

filtri

1. Eelfilter püüab kinni tolmu ja karvad

 

2. Aktiivsöefilter eemaldab kahjulikud gaasid

ja ebameeldivad lõhnad

 

3. NanoProtect HEPA-filter püüab kinni ülipeened osakesed, mis on väiksemad kui 0,003 mikronit

Täiusliku lahendusega kinnitus

filtri

3D-püünis

 

Kiudude vahesooned on ette nähtud liikuma hõredast tihedaks, et saavutada maksimaalne filtri kasutusiga.

Täpselt arvutatud vahed

 

Kõigi filtrite jaoks on välja arvutatud kurdude vahed, et saavutada optimaalne tasakaal õhuvoolu ja eemaldamise jõudluse vahel.

filtri

Suurepärane HEPA-filtreerimine

 

Philipsi NanoProtect HEPA-filter on spetsiaalselt mõeldud tõhusaks toimimiseks igapäevaolukordades siseruumides, alates kodust ja lõpetades klassiruumide ja kontoritega. See tagab õhu puhastamise kõrge määra, mida mõõdetakse puhta õhu juurdevoolu taseme (CADR) alusel. Kõrgem CADRi väärtus tähendab saasteainete kiiremat filtreerimist õhust ja suuremat kaitset viiruse aerosoolide,

peentolmu ja allergeenide eest.

 

CADR on kahe funktsiooni tulem.

 

 

1. HEPA-filtri tõhusus: mõõdetakse osakeste eemaldamise osakaalu järgi kindlaksmääratud osakeste suuruse korral. Osakesi saab mõõta kahes suuruses 0,3 mikroni juures (HEPA-filtrite jaoks on selliste mõõtmetega osakesi kõige raskem õhust eemaldada) ja 0,003 mikroni juures (mis on ligikaudu kõige väiksemad mõõdetavad osakesed). Philipsi HEPA-filtrite tõhusus mõlema osakeste suuruse korral on 99,97%.

 

2. Filtrit läbiv õhuvool: see on maksimaalne Philips NanoProtect HEPA-filtrites –kasutades madala takistusega materjale, kombineerituna hoolikalt plisseeritud konstruktsiooniga, mis hõlbustab õhuvoolu.

Kuidas me Philips NanoProtect HEPA-filtrit kvalifitseerime ja miks?

 

NNanoProtect HEPA-filtris kasutatakse mehaanilise ja elektrostaatilise filtreerimise kombinatsiooni, mille puhul mehaanilise toimega püütakse kinni suuremad osakesed, keskmise suurusega osakeste püüdmiseks kasutatakse elektrostaatilisi jõude ning molekulidevaheliste vastastikuste mõjudega eemaldatakse väikseimad osakesed. Selline filtri konstruktsioon tagab kaasaskantava õhupuhastaja optimaalse CADRi ja väiksema energiatarbimise võrreldes muude HEPAfiltritega, näiteks Euroopa standardile vastav HEPA H13 või H14, millel on suurenenud õhutakistus, mille tulemusel on CADR väiksem.

 

HEPA H13/14-filtrid on ette nähtud kasutamiseks kosmoses või steriilsetes ruumides. HEPA H13/14-filtrit sisaldavad õhupuhastajad maksavad tavaliselt rohkem kui 1200 eurot ega ole optimeeritud kasutamiseks tarbijate jaoks reaalsetes olukordades, kus reostust esineb sageli.

 

Philipsi NanoProtect HEPA-filtrid on klassifitseeritud kui HEPA-filtrid vastavalt Ameerika Ühendriikide standarditele US DOE-STD-3020-2015, milles täpsustatakse, et filtri filtreerimistõhusus seadmes kasutatavas uhiuues filtris kuni 0,3 mikroni suuruste osakeste puhul on >/= 99,97%. HEPA H13-filtrid vastavad Euroopa standardile EN1822, mis näeb ette, et filtreerimistõhusust tuleks mõõta pärast filtri täiendavat töötlemist, st selle tühjendamist.

Kuidas Philipsi õhupuhastaja töötab?

 

Reaalajas jälgimine ja reageerimine

Õhupuhastaja puhastab õhku automaatselt

Nutikas tuvastamine ja automaatne puhastamine

 

Nutikas õhukvaliteedi andur skannib siseõhku pidevalt 1000 korda sekundis, et tuvastada viirusi, baktereid, õietolmu ja tolmu sisaldada võivate peentolmuosakeste (mida nimetatakse ka PM2,5) taset. Teine andur tuvastab gaasiliste saasteainete taset.

Õhupuhastaja jälgib õhukvaliteeti

Õhu kvaliteedi jälgimine reaalajas

 

Intuitiivne digitaalne ekraan näitab siseõhu kvaliteedi taset reaalajas, sealhulgas kuvatakse ka osakeste, gaaside ja allergeenide indeks.

Tõhus õhupuhastaja

Kiire ja tõhus 360-kraadine õhu puhastamine

 

360-kraadine õhuvool võimaldab suurtes ruumides õhku kiirelt puhastada. 20 m2 suuruse ruumi õhk puhastatakse vähem kui 6 minutiga*.

* Õhust, mis läbis filtri, arvutatakse teoreetiline aeg ühekordseks puhastamiseks, milleks jagatakse selle CADR 500 m3/h ruumi suurusega 48 m3 (eeldades, et ruumi põrandapind on 20 m2 ja kõrgus 2,4 m2). Tulemused võivad mudeliti erineda.

Muud esile toodud funktsioonid

Värvikoodiga õhu kvaliteet

Õhupuhastaja värvikoodid

Õhupuhastaja ülaosas kuvatava lihtsa värvikoodisüsteemi abil saate oma kodu õhukvaliteeti lihtsasti kontrollida.

Filtri oleku nutikas näitaja

Õhupuhastaja filter

Kasutajaliidese kuva ja Clean Home+ rakendus annab optimaalse jõudluse tagamiseks märku sellest, kui on aeg filter välja vahetada. Probleemivaba hoolduse tagamiseks saate filtri hetkeolekut ekraanilt lihtsasti kontrollida.

Automaatne valgustus

Õhupuhastaja valgustus

Valgustus kohandub automaatselt vastavalt teie toa keskkonnale, tagades teile kõik eelised ilma teid häirimata.

Eriti vaikne töö

Õhupuhastaja vaikne töö

Unežiimis läheb ekraanivalgus tuhmiks ja õhupuhastaja töötab peaaegu kuuldamatult, et saaksite magada puhtas õhus. Sertifitseeritud Quiet Marki poolt.

Valige enda jaoks õige Philipsi õhupuhastaja

Rakenduse Clean Home+ abil saate jälgida oma sise- ja välisõhu kvaliteeti

Clean home rakendus

Philipsi rakendus Clean Home+ võimaldab Philipsi õhupuhastajat maksimaalselt ära kasutada. Rakendus võimaldab teil seadet juhtida kõikjalt, jälgida reaalajas sise- ja välisõhu kvaliteeti. See on nagu isiklik juhendaja, kes annab juhiseid õhukvaliteedi parandamiseks, et vähendada kokkupuudet viiruste, saasteainete ja allergeenidega. Saadaval iOS- ja Android-seadmetele.

Kontrollige õhu kvaliteeti

Juhtige oma õhupuhastajat kõikjal ja igal ajal

 

Teie Philipsi õhupuhastajat saab hõlpsasti kasutatava rakenduse abil juhtida kõikjalt.

 

Saate seadme sisse või välja lülitada kõikjalt, samuti saate hetkega muuta ventilaatori kiirust või lülitada sisse automaatrežiimi.

 

Nii saate olla kindel, et kõik teie kodus hingavad puhast õhku, isegi kui teid kodus pole.

Õhupuhastaja töötamise põhimõtted
Sekojiet gaisa kvalitātei

Jälgige sise- ja välisõhu kvaliteeti

 

Rakenduses Clean Home+ saate hõlpsalt jälgida teavet välisõhust ja õietolmust. Seda kombineeritakse siseõhu kvaliteedi andmetega, mida teie ühendatud Philipsi õhupuhastaja rakendusse pidevalt sisestab. Seega annab rakendus teile reaalajas täieliku ülevaate kogu õhu kvaliteedist. Sellest lähtuvalt pakume teile rakenduses kasulikke nõuandeid, mis aitavad hallata teie kodu õhukvaliteeti ja allergeenide taset.

saņemiet ietteikumus

Saage nõuandeid selle kohta, kuidas õhukvaliteeti parandada

 

Rakendus näitab asjakohaseid artikleid ning näpunäiteid õhukvaliteedi ja selle parandamise kohta, et saaksite olla kindel, et teie ja teie pere hingavad puhtamat õhku ja puutuvad siseruumides allergeenidega vähem kokku. Samuti saate igakuise aruande, milles on ülevaade õhukvaliteedist teie kodus ja selle ümbruses ning sellest, kui palju on õhk Philipsi õhupuhastaja kasutamisel paranenud.

Parimad lahendused Teie koju

Õhupuhastajad
 
 

Philipsi õhupuhastajad eemaldavad viirused, bakterid ja allergeenid ning leevendavad allergia sümptomeid.

Kaks-ühes õhupuhastajad ja õhuniisutajad
 

Kas olete mures enda kodu õhukvaliteedi pärast? Kaks-ühes õhupuhastajad ja õhuniisutajad eemaldavad allergeenid ja tagavad optimaalse niiskustaseme.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Meie saiti saab kõige paremini vaadata Microsoft Edge, Google Chrome või Firefox uusima versiooniga.